Urologia i Andrologia

La nostra Unitat d’Urologia es basa en l’atenció personalitzada, l’alta especialització i la cirurgia mínimament invasiva.

Gràcies al nostre acord amb Uros Associats, el grup més gran d’Uròlegs d’Espanya, podem oferir als nostres pacients tècniques i tractaments d’última generació que milloren la seva qualitat de vida.

Unitats:

 • Andrologia i Venerologia
 • Revisions i urologia general
 • Cirurgia mínimament invasiva
 • Cirurgia robòtica i laparoscòpica
 • Exploracions
 • Làser prostàtic i Urologia reconstructiva
 • Litiasi
 • Nefrologia
 • Oncologia
 • Urologia funcional i dolor pèlvic crònic
Urologia i Andrologia 1

Eivi-Andros: Prevenció i diagnòstic precoç

EIVI-ANDROS és un nou programa integral destinat a la prevenció de les malalties urològiques benignes o malignes més freqüents, l’objectiu de la qual és contrarestar els efectes de l’envelliment en la qualitat de vida miccional (problemes de pròstata o bufeta) i sexual de l’home, i al diagnòstic precoç de les patologies més freqüents. El programa disposa dels últims avenços quant a proves analítiques, diagnòstic per imatge i estudis per imatge que permeten fer diagnòstics selectius i establir nivells de risc. Comptam amb un equip multidisciplinari que inclou rehabilitadors i fisioterapeutes, psicòlegs sexòlegs, endocrinologies i cardiòlegs, que complementen l’actuació de l’uròleg i l’andròleg quan és necessari.

Recomanam revisions rutinàries anuals a tots els homes majors de 45 anys, destinades a la detenció precoç del creixement prostàtic (hiperplàsia benigna de pròstata), el diagnòstic precoç del càncer de pròstata i l’avaluació de l’estat de la funció sexual. El nostre objectiu és la salut masculina.

Andrologia i Medicina Sexual

El nostre equip utilitza les millors tècniques diagnòstiques i terapèutiques per conservar la vostra salut sexual i genital.

La falta de desig sexual, la disfunció erèctil, l’ejaculació precoç o la infertilitat tenen solució. La nostra capacitat per interactuar amb el laboratori (tècniques de diagnòstic i millora espermàtica), l’equip d’endocrinologia (tractaments hormonals), l’equip de ginecologia (per a l’estudi de la vostra parella), el suport psicològic prestat per sexòlegs i la nostra experiència per solucionar els problemes que requereixen intervencions quirúrgiques us ofereixen un ventall de possibilitats que garanteixen la vostra salut sexual.

També us oferim tècniques d’anticoncepció (vasectomia) i de restauració de la via seminal (vasovasostomia) com a part de les tècniques de planificació familiar.

Litiasi

La litiasi consisteix en l’aparició de pedres en els ronyons, els urèters (tubs que connecten el ronyó amb la bufeta), la bufeta o la uretra (tub que connecta la bufeta amb l’exterior), que provoquen dolor (còlics nefrítics) i sagnat en l’orina i que poden arribar a danyar el funcionament dels ronyons.

El tractament resolutiu de la litiasi requereix el diagnòstic precís mitjançant una sèrie de proves per imatge que inclouen radiografies, ecografies, TAC, urografies i/o ressonàncies nuclears magnètiques.

El nostre equip us oferirà les tècniques quirúrgiques endourològiques (endoscòpiques), laparoscòpiques i mínimament invasives més noves de les quals es disposa en l’actualitat per a la fragmentació i l’extracció de les pedres amb làser.

Oncologia

La nostra estreta col·laboració amb l’equip d’ONCOLOGIA i la resta dels equips mèdics i quirúrgics de la Policlínica ens permet oferir un enfocament integral i multidisciplinari de la patologia tumoral de l’aparell genitourinari (ronyó, urèters, bufeta, pròstata, penis i testicles) i del retroperitoneu i la cavitat pelviana. L’equip d’urologia està capacitat per dur a terme totes aquestes intervencions mitjançant tècniques laparoscòpiques i mínimament invasives en els casos en què sigui possible i per aplicar tècniques quirúrgiques de reconstrucció després de la cirurgia tumoral.

Pròtesis

L’equip d’urologia té una àmplia experiència internacional en la col·locació de pròtesis (esfínters urinaris artificials, pròtesis de penis, pròtesis de testicles) i malles per al tractament de múltiples patologies genitourinàries.

Catàleg de serveis

Consulti amb el seu especialista en Urologia

Contacti amb nosaltres. Tractarem els seus dubtes amb total confidencialitat i amb la qualitat de Grup Policlínica.

Conforme al artículo 5 de la LOPD, se informa al usuario que sus datos serán incorporados en un fichero “Consultas y bolsa trabajo web” declarado a la AGPD, cuya finalidad es dar a conocer los servicios de clínica a través de www.grupopoliclinica.es y remitirle consultas realizadas, presupuestos solicitados, recepción de curriculums, noticias e información de los contenidos y/o blog de esta web. Bajo las condiciones definidas, en su política de privacidad publicada en la URL https://www.grupopoliclinica.es

En cualquier momento el usuario podrá ejercitar los derechos de oposición, acceso, rectificación y cancelación, de forma gratuita, enviando un e-mail a: info@grupopoliclinica.es o fax dirigido al número 971 30 17 56. O enviando por correo su solicitud a: POLICLÍNICA NTRA. SRA. DEL ROSARIO, S.L. VÍA ROMANA, S/N, 07800 IBIZA (ILLES BALEARS).

Especialistes

 • Dr. David Salinas Duffo
 • Dr. Juan Antonio Peña González
 • Dr. Alessio Zordani
 • Dr. José Manuel Ulloa Espinel

Documents i preparació de proves