Política de qualitat

Policlínica Ntra. Sra. del Rosario S.L és un hospital líder en la gestió de serveis sanitaris des de l’any 1969.

Amb més de 40 anys al servei dels ciutadans d’Eivissa i Formentera, sempre ha primat l’interès per la implementació contínua de l’última tecnologia, unida a un magnífic equip professional i a un tractament proper i personalitzat a cada pacient.

Busquem promoure polítiques de seguretat i de qualitat assistencial, orientades a satisfer les necessitats i expectatives de tots els nostres pacients.

Amb aquest objectiu, Policlínica Ntra. Sra. del Rosario S.L, estableix, declara i assumeix els següents principis:

  1. La nostra atenció sanitària es centra en els nostres pacients, preocupant-nos per la seva seguretat i per la satisfacció de les seves expectatives.
  2. Perseguim la millora contínua de la qualitat dels nostres serveis, a través del funcionament de les diferents Comissions Clíniques, analitzant les nostres dades, informació i identificant les nostres àrees de millora.
  3. Complim amb els requisits legals i regulacions aplicables al sector, a través de la Comissió d’Ètica Assistencial i Prevenció de Riscos
  4. Considerem que el desenvolupament professional de les persones que treballen en Policlínica Ntra. Sra. del Rosario S.L, és un motor imprescindible per a la innovació i coneixement. Per aquesta raó, la formació i reciclatge és un dels nostres principals objectius.
  5. Considerem essencial per als nostres pacients oferir equips moderns, innovadors i adaptats a l’avanç de la tecnologia.
  6. El nostre servei personalitzat envers els nostres pacients ens permet ser un referent a l’illa d’Eivissa en la prestació de serveis relacionats amb el Turisme Sanitari, procurant en tot moment mostrar amabilitat i cordialitat. Dins d’aquest principi, busquem transmetre als nostres clients els valors i pilars de la nostra organització com són la Familiaritat, Responsabilitat, Confiança, Honestedat/Transparència, Qualitat humana, Respecte, Ètica, Superació, Esforç, Confidencialitat i Sostenibilitat. Pensar com a pacient és el nostre valor.
  7. Policlínica Ntra. Sra. del Rosario, S.L. aborda les decisions clíniques recolzant-se en una metodologia basada en l’evidència científica. Utilitzem de forma conscienciosa, assenyada i explícita les millors proves disponibles resultants de la investigació científica a l’hora de prendre decisions sobre la salut dels nostres pacients.

La nostra Política de Qualitat i Seguretat que serveix de marc de referència per establir i revisar els objectius de qualitat i estratègics, està implantada, actualitzada i comunicada a tots els nostres empleats.