Política de Cookies

Política de galetes

Aquesta pàgina web www.Gruppoliclinica.es utilitza galetes. Les galetes són petits arxius de text generats per les pàgines web que visita, les quals contenen les dades de sessió que poden ser d’utilitat més endavant a la pàgina web. Les dades permeten que la pàgina web pugui mantenir la seva informació entre les pàgines, i també analitzar la manera d’interactuar amb el lloc.

www.Gruppoliclinica.es utilitza galetes generades i utilitzades per aquesta pàgina web i algunes són “galetes externes” que es generen a la nostra pàgina web per part de tercers. Aquestes ens permeten recordar cada part de les seves visites i adquisicions a mesura que avança a través de la pàgina web, recordar les dades de client i mostrar el contingut adequat d’acord amb els seus hàbits de navegació, en funció de les opcions que seleccioni. També ens ajuden a entendre el comportament de l’usuari dins de la nostra web, la qual cosa significa que podem millorar la seva experiència a través d’aquesta.

Les galetes només poden emmagatzemar text, que normalment sempre és anònim i encriptat. www.Gruppoliclinica.es no emmagatzemarà mai cap informació personal a les galetes.

Les galetes són segures, ja que només poden emmagatzemar la informació que es va posar al seu lloc pel navegador, és a dir, informació que l’usuari ha introduït al navegador o que s’inclou a la sol·licitud de pàgina. No pot executar el codi i no es pot utilitzar per accedir a l’ordinador. Si una pàgina web encripta la informació de les galetes, només la pàgina web pot llegir la informació.

Les galetes de sessió contenen informació que s’utilitza dins de la seva sessió actual del navegador. Aquestes galetes s’esborren automàticament quan tanca el navegador. Res no es conserva al seu equip més enllà del temps que passi al lloc web.

 Les galetes de rastreig s’utilitzen per emmagatzemar la informació que s’utilitza entre les visites. Aquestes dades permeten als llocs web reconèixer que vostè és un client habitual i reaccionar en conseqüència. Les galetes de rastreig tenen un valor indefinit en el temps.

Les galetes les utilitza la pàgina web per mantenir la sessió a mesura que avança a través de la web i recull informació de les seves adquisicions i hàbits de consum un cop iniciada la sessió. S’utilitzen per mostrar productes rellevants dins de les seves futures visites.

Amb Google i Adobe Web Analytics, les galetes ens permeten dur a terme un seguiment de la interacció del client dins de la pàgina web. Això ens fa suggeriments que ens permeten millorar la pàgina web i els productes i serveis que oferim, així com de les seves preferències. L’aplicació que utilitzem per obtenir la informació és Google Analytics:

www.google.com/analytics/ i https://marketingplatform.google.com/about/

Aquesta aplicació ha estat desenvolupada per Google, que ens presta el servei d’anàlisi de l’audiència de la nostra pàgina web. Aquesta empresa pot utilitzar aquestes dades per millorar els seus propis serveis i per oferir serveis a altres empreses. Pot conèixer aquests altres usos des dels enllaços indicats. Aquesta eina no obté dades dels noms o cognoms dels usuaris, ni de l’adreça postal des d’on es connecten. La informació que s’obté està relacionada amb el nombre de pàgines visitades, la xarxa social en la qual es publiquen les nostres notícies, la ciutat a la qual està assignada l’adreça IP des de la qual accedeixen els usuaris, el nombre d’usuaris que ens visiten, la freqüència i assiduïtat de les visites, el temps de visita, el navegador que utilitzen i l’operador o tipus de terminal des del qual es realitza la visita.

També treballam amb col·laboradors que creen les galetes de tercers que després s’utilitzen en altres llocs web per anunciar de manera adequada i pertinent basant-se en el seu historial de navegació. Aquestes galetes no emmagatzemen informació personal, només permeten que altres llocs web identifiquin i es basin exclusivament en l’historial de navegació.

Tots els navegadors d’internet li permeten limitar el comportament d’una galleta o desactivar les galetes dins de la configuració o les opcions del navegador. Els passos per fer-ho són diferents per a cada navegador. Trobarà instruccions al menú d’ajuda del seu navegador.

A través del seu navegador, també pot veure les galetes que hi ha al seu ordinador, i esborrar-les segons cregui convenient. Les galetes són arxius de text, els pot obrir i llegir-ne el contingut. Les dades que conté quasi sempre estan encriptades amb una clau numèrica que correspon a una sessió a internet.

La desactivació de les galetes també afectarà el seguiment del seu progrés a través del lloc, però no aturarà el codi de Google Analytics des del reconeixement de la seva visita.

Les galetes de sessió d’aquesta web inclouen les dades utilitzades pel maquinari del servidor web sobre quin és el servidor que està processant la seva sessió, l’estat d’autenticació (a la base de dades de clients de la botiga en línia) i els detalls de les seves compres.

Deure d’informació: l’apartat segon de l’article 22 de la Llei de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic (LSSI) estableix que s’ha de facilitar als usuaris informació clara i completa sobre l’ús dels dispositius d’emmagatzematge i recuperació de dades i, en especial, sobre les finalitats del tractament de les dades, de conformitat amb allò que es disposa a la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals i el REGLAMENT (UE) 2016/679 DEL PARLAMENT EUROPEU I DEL CONSELL, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades.

Així, la informació sobre les galetes facilitada en el moment de sol·licitar el consentiment ha de ser suficientment completa per permetre que els usuaris entenguin la finalitat per a la qual s’han instal·lat i conèixer els usos que se’ls donaran.

En cas que un usuari doni el seu consentiment per a l’ús de galetes, la informació sobre com revocar el consentiment i eliminar les galetes haurà d’estar a la seva disposició de manera accessible i permanent.

 

Tots els navegadors d’internet li permeten limitar el comportament d’una galleta o desactivar les galetes dins de la configuració o les opcions del navegador. Els passos per fer-ho són diferents per a cada navegador. Trobarà instruccions al menú d’ajuda del seu navegador.

Què són les galetes?

Amb l’objectiu de garantir la seva privacitat, l’informam que, a www.Gruppoliclinica.es utilitzam galetes que ens permeten facilitar-li l’ús i la navegació a través de la pàgina web, garantir l’accés a determinades funcionalitats i, a més, ens ajuden a millorar la qualitat de la pàgina d’acord amb els hàbits i els estils de navegació dels usuaris.

Una galleta és un fitxer que es descarrega al seu terminal (ja sigui un ordinador, telèfon intel·ligent o tauleta) quan accedeix a una pàgina web i que permet al titular d’aquesta pàgina emmagatzemar o recuperar determinada informació sobre diverses variables, com ara el nombre de vegades que la pàgina ha estat visitada per l’usuari, identificar l’usuari registrat, garantir la sessió de l’usuari mentre navega per la pàgina, permetre que es duguin a terme operacions de manera segura i estable, etc.

Com s’ha indicat, les galetes ofereixen informació sobre els hàbits de navegació dels usuaris i, en conseqüència, poden afectar-ne la privacitat. Per aquest motiu, volem oferir-li la informació necessària sobre el tipus de galetes utilitzades a la nostra pàgina web, perquè vostè tingui plena capacitat de decisió en relació a l’ús d’aquestes i en relació a la protecció de la seva privacitat.

En aquest sentit, s’informa que per poder utilitzar la totalitat dels serveis i funcionalitats de la web és necessari habilitar les galetes al navegador d’internet. Entre els tipus de galetes indicades a continuació, la web utilitza galetes per facilitar la navegació. En concret, mitjançant aquestes galetes, i sempre que l’usuari hagi marcat l’opció de “recordar-me”, es podrà identificar l’usuari registrat quan visiti la web, i se li permetrà així l’accés i l’ús a les àrees o seccions, serveis, funcionalitats i/o promocions de la web establertes especialment per a aquest col·lectiu.

Tipus de galetes

A continuació, li oferim informació sobre el tipus de galetes utilitzades a www.Gruppoliclinica.es i la seva finalitat:

  • Galetes de sessió: són un tipus de galetes dissenyades i utilitzades per recopilar i emmagatzemar dades mentre l’usuari accedeix a una pàgina web. Tal com el seu nom indica, aquestes galetes s’emmagatzemen al seu terminal fins que finalitzi la sessió de navegació de l’usuari.
  • Galetes analítiques: són un tipus de galetes dissenyades i utilitzades per al seguiment i l’anàlisi del comportament dels usuaris. Aquest tipus de galetes ofereixen al titular de la pàgina el mesuratge de l’activitat al lloc web a través d’informació agregada o de caràcter estadístic. A Gruppoliclinica.ess’utilitzen per a aquesta finalitat les galetes de Google Analytics que tenen diferents terminis de caducitat en funció de la informació que ofereixen.

Així mateix, s’utilitzen galetes analítiques dissenyades per analitzar els comportaments de navegació de l’usuari i millorar l’experiència dins de la web. Aquest tipus de galleta no conserva les dades personals que l’usuari pugui facilitar, únicament, mitjançant gràfics d’intensitat de colors, s’analitza i es monitoritza com s’ha navegat per la web de la companyia i ens permet d’aquesta manera millorar el nostre lloc web i analitzar patrons de conducta.

Qui utilitza les galetes?

La informació que es recopila a través de les galetes d’una pàgina web pot ser utilitzada tant pel titular de la pàgina web com per un tercer que presti un servei al titular. En aquest sentit, la informació de les galetes utilitzades a www.Gruppoliclinica.es és tractada tant per aquesta entitat com per tercers amb les finalitats indicades anteriorment.

Gestió de les galetes

Tenint en compte la informació facilitada a través d’aquesta Política de galetes, a continuació li oferim informació sobre com pot dur a terme la gestió de les galetes utilitzades a www.Gruppoliclinica.es a través de les diferents opcions que ofereixen els navegadors més comuns (Explorer, Firefox, Safari i Chrome).

Si s’impedeix la instal·lació de totes les galetes de la pàgina web, algunes funcionalitats i alguns continguts poden veure’s afectats.

Com visualitzar les galetes?

Tots els navegadors ofereixen a l’usuari la possibilitat de buscar i visualitzar les galetes que instal·la un determinat lloc web, obtenir informació relativa a la durada d’aquestes i la possibilitat d’eliminar-les, tal com s’indica a l’apartat següent. A continuació, es mostren una sèrie d’enllaços informatius sobre aquesta qüestió dels navegadors més utilitzats:

Com eliminar les galetes?

Per restringir o bloquejar les galetes, haurà de modificar la configuració del navegador que utilitzi al seu terminal, ja sigui ordinador, telèfon intel·ligent o tauleta. Amb caràcter general, els navegadors ofereixen les opcions de configuració següents en relació amb la instal·lació de les galetes:

  • Que el navegador rebutgi totes les galetes i, per tant, que no s’instal·li cap galleta de cap pàgina web al seu terminal.
  • Que el navegador l’avisi abans que es produeixi la instal·lació de la galleta perquè vostè decideixi si n’accepta o no la instal·lació.
  • Que el navegador únicament rebutgi les galetes de tercers dels llocs web que visita però no les utilitzades pel lloc web pel qual vostè navega.
  • L’opció de navegació en mode privat mitjançant la qual les galetes s’instal·len al terminal però s’elimina de manera automàtica quan finalitza la navegació per la pàgina web: