Responsabilitat social

Policlínica Nuestra Señora del Rosario té un fort compromís amb la societat, seguint la línia del seu fundador, el doctor En Julián Vilás Ferrer, qui de manera particular va oferir la seva la mà a diverses associacions de les Illes Balears.
A dia d’avui, Policlínica no oblida el seu origen familiar i humà. Per això, fem tot el que està al nostre abast per col·laborar amb entitats, organitzacions i/o persones, en els següents àmbits:
  • Formació. Compartim els nostres coneixements mèdics a través de l’organització de congressos i jornades per a professionals sanitaris i també per a pacients i públic en general, com per exemple les nostres Jornades del Dolor Crònic, o les de la Unitat de Diabetis.
  • Prestació d’instal·lacions sanitàries. A través de la Fundació Julián Vilás Ferrer, col·laborem prestant les nostres instal·lacions hospitalàries per a l’esterilització de material sanitari.
  • Donació de material i equipament sanitari a entitats i/o organitzacions.
  • Ajuda en la lluita contra el càncer, gràcies a la col·laboració amb APAAC (Associació Pitiüsa d’Ajuda a Afectats de Càncer).