TERMINIS I CONDICIONS

Terminis i condicions

Pagament amb targetes VISA i Mastercard mitjançant del protocol SSL.

La plataforma de pagament amb targeta de crèdit que hem triat és uns mètodes de pagament més segurs i avançats d’internet.

Els usuaris el fan servir cada dia per fer pagaments en línia de paquets de serveis, com ara fisioteràpia o rehabilitació.

Les dades introduïdes a les targetes de crèdit no es troben a cap base de dades i el seu ús o control serà plena responsabilitat de Bankia, qui fa la gestió de cobro mitjançant la passarel·la de pagament.

Polítiques de reserva, canvis i cancel·lacions

A continuació, li presentam la nostra política de reserves, canvis i cancel·lacions de les cites. Aquesta informació li permetrà conèixer quins són els marges de cancel·lació amb antelació d’un tractament que ja s’ha pagat o reservat:

Si se fa un canvi o es cancel·la una cita s’apliquen dues diferències:

  • Cita sense dipòsit de reserva o sense pagament anticipat. No s’aplica cap penalització per cancel·lació de darrera hora. No obstant, si vostè cancel·la a darrera hora més de 2 pics consecutius, ens reservam el dret de no oferir-li noves cites sense pagament anticipat.
  • Cita amb dipòsit ja abonat, pagament anticipat o sessió de paquets disponible. Aquest tipus de cita podrà bonificar-se i cancel·lar-se per telèfon de forma anticipada si es fa dins el termini de cancel·lació amb temps (dos dies hàbils abans de la cita).

En el cas de la cancel·lació de darrera hora, el sistema canvia de manera automàtica els serveis abonats amb antelació i els paquets de sessions disponibles al compte del client.

Recordatoris i sol·licitud de confirmacions de cita

Generalment, el nostre sistema li enviarà un missatge recordatori de la seva cita 24 hores abans de la cita programada, per correu electrònic o WhatsApp o ambdós. El missatge és paraescut a aquest:

«Aquest és un missatge recordatori, cortesia de Grup Policlínica. Grup Policlínica no té obligació d’avisar als pacients de les cites».

Paquets (sessions)

Les condicions de pagament dels paquets amb diverses sessions són les mateixes que les dels pagaments anticipats.

Devolucions

Condicions de paquets amb diverses sessions

Vostè pot comprar diversos paquets, que inclouen un descompte, i sabrà el preu i el nombre de sessions que inclou cada paquet en el moment de la compra.