Qui som

La Policlínica Nuestra Señora del Rosario va néixer a Eivissa l’any 1969 sota el guiatge del doctor Julián Vilás Ferrer (1930-2012).

El doctor Julián Vilás va néixer a Eivissa l’any 1930 i es va llicenciar en Medicina a la Universitat de San Carlos de Madrid, en l’especialitat de Cirurgia General i Traumatologia i Ortopèdia. Va continuar formant-se a Barcelona i, després de diversos anys d’experiència, va decidir tornar a la seva Eivissa natal per fundar la seva primera clínica, que es va ubicar a l’avinguda d’Espanya.

El doctor Vilás és l’exemple de persona lluitadora i tenaç, que partint d’una petita consulta va aconseguir arribar a crear el que avui és un dels referents sanitaris d’Eivissa i de les Illes Balears.

A poc a poc va anar creixent gràcies a l’interès del seu fundador per l’ampliació de serveis, i les noves tecnologies. La seva obstinació a mantenir-se al dia dels canvis i novetats i la seva tenacitat tenen el seu fruit avui en aquesta clínica, que compta amb 300 empleats sanitaris, però que mantén alhora l’ambient familiar i proper que el doctor Vilás es va encarregar de transmetre i viure amb pacients i empleats.

La Policlínica Nuestra Señora del Rosario ha aconseguit créixer i progressar fins a arribar a ser una gran empresa i conservar alhora l’ambient càlid i humà que la caracteritza gràcies també a l’exemple del seu fundador.

Els seus fills Francisco Vilás i Marta Vilás estan avui al capdavant d’aquesta clínica i de les altres empreses del grup, amb la màxima d’aixecar-se cada matí recordant el seu pare i intentant seguir el camí que va iniciar fa més de 50 anys.

Una clínica en la qual els pacients se sentiran còmodes, envoltats d’un equip professional altament qualificat, que treballa de manera multidisciplinària perquè els pacients se sentin totalment atesos i segurs.