A Grupo Policlínica, estam especialitzats a oferir cures mèdiques avançades i personalitzades.

Destacam en cirurgia robòtica Da Vinci per a intervencions precises i segures, com el càncer de còlon, amb recuperacions més ràpides i menys complicacions.

El nostre programa de revisions mèdiques utilitza tecnologia d’avantguarda, que s’adapta a cada pacient per a un diagnòstic integral i clar.

A més, oferim tractaments especialitzats en cirurgia de l’obesitat i hèrnies discals, que milloren significativament la qualitat de vida dels nostres pacients.

Amb Grupo Policlínica gaudiu de turisme de salut a Eivissa mentre cuidau el vostre benestar.

Tractaments destacats

Tractaments més innovadors

Cirurgia de l’obesitat amb Da Vinci

Recuperació ràpida, mínima invasió, màxima eficàcia.

Hèrnia inguinal amb Da Vinci

Mínima incisió, eficàcia avançada.

Prostatectomia radical amb Da Vinci

Ràpida recuperació, menys dolor.

Atenció mèdica 4
Catàleg d’especialitats

Coneixeu el nostre catàleg d’especialitats mèdiques, amb tractaments innovadors i atenció personal per realçar la vostra salut i benestar.

cirugia-da-vinci-portada
Tecnologia i equipament

La cirurgia robòtica Da Vinci, a l’avantguarda en cirurgia mínimament invasiva, utilitza la tecnologia més avançada per aconseguir més precisió i seguretat i així optimitzar els resultats i la recuperació del pacient.

Programes de revisió mèdica

Detalls sobre les revisions i els programes de prevenció que oferim

La salut és el més important. La detecció precoç de qualsevol anomalia és la millor opció per gaudir d’una vida sana. Si teniu menys de 45 anys, us recomanam la nostra revisió mèdica completa com el millor mètode de prevenció.

A partir de 45 anys els homes s’han de sotmetre a revisions mèdiques més profundes per prevenir o diagnosticar diferents patologies pròpies de l’organisme a partir de determinada edat.

Atenció mèdica 5
Atenció mèdica 6

Detalls sobre les revisions i els programes de prevenció que oferim

La revisió per a dones menors de 45 anys és una opció completa per determinar el nostre estat de salut. Una completa analítica i diferents exploracions ofereixen la major fiabilitat.

La prevenció en dones majors de 45 anys és fonamental per al control de la salut. Una revisió completa, que controla els diferents marcadors, i un escàner de cos sencer et permetran afrontar la vida amb majors garanties.

TESTIMONIOS Y EXPERIENCIAS

Opiniones de pacientes sobre los cuidados recibidos

Nombre persona
Nombre persona@usuario
Llegir més
Opiniones de pacientes
Nombre persona
Nombre persona@usuario
Llegir més
Opiniones de pacientes
Nombre persona
Nombre persona@usuario
Llegir més
Opiniones de pacientes