estamos_preparados

Esteim preparats per a rebre qualsevol urgència mèdica.

Som un recinte hospitalari amb alts estàndards de seguretat i protecció per als nostres pacients; hi trobarà un entorn segur que compleix tots els protocols de protecció, neteja, i prudència per a la seva seguretat i confiança.

La nostra missió social és transmetre seguretat; el nostre servei d’urgències fa feina per a garantir l’assistència de patologies en diferents àmbits que necessitin un tractament i seguiment de manera ràpida, i evitar així un quadre clínic perjudicial.

Esteim preparats 1

Hi ha patologies que necessiten un diagnòstic ràpid i tractament tot d’una.

Esteim preparats 2

Hi ha patologies que necessiten un diagnòstic ràpid i tractament tot d’una.

Esteim preparats 3

Per això, el nostre servei d’urgències ha reforçat les mesures necessàries per atendre els pacients amb seguretat, sense riscs, i en la major brevetat de temps possible.

Mesures de seguretat i higiene per a atendre sense riscs:

hem reforçat la neteja i la desinfecció de superfícies.

 

EL NOSTRE ESPAI RESPECTA LA SEGURETAT DELS PACIENTS, AMB MAMPARES DE SEPARACIÓ A LA RECEPCIÓ I SENYALS ALS SEIENTS PER MANTENIR LA DISTÀNCIA DE SEGURETAT.

Servicio de Urgencias 24 horas, sin esperas

Colocación de mamparas en la recepción

Señalización de asientos para mantener la distancia de seguridad

Dispensadores de gel hidroalcohólico

Previous slide
Next slide

El doctor Francisco F. Capel ens explica les mesures que hem pres per a que els nostres pacients vinguin al servei d’urgències i no pateixin cap risc. (Vídeo)

El doctor Asunción Pablo, especialista en medicina interna, adverteix que les patologies s’han de tractar aviat per evitar complicacions més endavant. (Vídeo)

La nostra Unitat de Pediatria li donam les pautes necessàries per a que els més petits tornin tira-tira a la vida diària després del confinament. (Vídeo)

Els nostres especialistes en Traumatologia i Ortopèdia adverteixen que les lesions més freqüents després del confinament són les musculars i les dels lligaments. No deixi de banda la seva salut! (Vídeo)

El doctor Carlos Miera, especialista en Cirurgia Maxil·lofacial, explica algunes de les ferides i algun dels problemes bucals que s’han de tractar amb urgència per un especialista. No tingui por d’anar a urgències! (Vídeo)

La doctora Elisa Burgos ens recorda que sempre hi ha un ginecòleg de guàrdia per atendre qualsevol urgència. La tecnologia puntera ens ajuda a diagnosticar casos amb precisió. (Vídeo)

El doctor José Luis Romera és cirurgià general de l’hospital del Grup Policlínica a Eivissa. (Vídeo)

La doctora Lorena Fernàndez és especialista en la Unitat d’Urologia de l’hospital del Grup Policlínica a Eivissa. (Vídeo)