Fisioteràpia i Rehabilitació a Eivissa

En fisioteràpia a Eivissa del nostre Grupo Policlínica, identifiquem la causa del teu problema, no sols els símptomes i dissenyem un pla de tractament per a una ràpida curació. Treballem amb els nostres pacients perquè millorin en el menor temps possible.

Els nostres fisioterapeutes experts avaluaran minuciosament el seu cas i determinaran el millor tractament per a resoldre la seva lesió

Els nostres serveis també inclouen altres especialitats com a fisioteràpia pediàtrica, osteopatía o fisioteràpia neurològica entre altres

Som una família de clíniques totalment independents i la nostra prioritat és la recuperació de les lesions oferint un servei de qualitat

Creiem en la combinació de la nostra clínica i els nostres fisioterapeutes que atenen els nostres pacients en un entorn òptim per a la recuperació de lesions

Centro de fisioterapia en Ibiza del grupo policlínica

Els nostres Valors

Especialitzats en la recuperació de traumatismes i utilitzant només la millor tecnologia, la nostra atenció d’alta qualitat se centra en els nostres pacients. Els nostres fisioterapeutes experts estan altament capacitats i en continu aprenentatge per a avaluar, diagnosticar i tractar als pacients com a resultat d’una lesió, traumatisme, malaltia, problemes neurològics o degeneratius relacionats amb l’edat. També treballem amb esportistes ajudant-los a aconseguir el màxim rendiment o recuperar-se d’una lesió. 

Ens centrem en les necessitats de cada pacient. I la nostra qualitat d’atenció requereix les millors pràctiques i els últims equips i tècniques de fisioteràpia.

La nostra clínica de Fisioteràpia a Eivissa està dirigida per fisioterapeutes experts col·legiats. Construïm el nostre tractament sobre una qualitat que reflecteix els alts estàndards d’aquesta especialitat. Cada dia oferim la clínica per a proporcionar serveis de fisioteràpia eficaces.

Especialitats i Tractaments

Encara que els teus símptomes siguin comuns, els nostres tractament és únic. En comprendre el teu problema, podem guiar-te a través dels nostres diferents tractaments i especialitats. Cada uns dels nostres diferents programes de tractament i especialitats donen lligar a millors resultats per a la teva recuperació

fisioterapia pediatrica

Fisioteràpia Pediàtrica

L'objectiu de la fisioteràpia pediàtrica és identificar, diagnosticar i donar tractament a dificultats en el desenvolupament del moviment dels bebès i nens i ajudar-los a millorar el seu rang de moviment, força i flexibilitat.

Fisioterapia respiratoria

Fisioteràpia Respiratòria

Ajuda en l'eliminació de secrecions i en el rebuig de les vies respiratòries, ajudant a disminuir el treball respiratori i en el pitjor dels casos el col·lapse pulmonar, mitjançant una sèrie d'exercicis.

Terapia Manual

Teràpia Manual

Es realitza amb les mans, s'aplica pressió sobre el teixit muscular, es manipulen les articulacions aconseguint mitigar el dolor, augmentar el camp de moviment i reparar els teixits tous.

rehabilitacion traumatologia y ortopedia

Traumatologia i Ortopèdia

S'encarrega de les lesions en el sistema esquelètic o en els músculs, articulacions o lligaments. Pot ajudar-te a recuperar les activitats del teu dia a dia després d'una intervenció quirúrgica, trencament, luxació o trencament muscular entre moltes altres malalties.

Fisioterapia en lesiones deportivas

Fisioteràpia Esportivav

Poden produir-se lesions com una torçada de turmell o una dislocació d'espatlla fent esport. o per sotmetre al cos a un esforç excessiu. Aquesta és una manera d'alleujar el dolor, millorar la condició física i millorar el rendiment.

Fisioterapia deportiva

Fisioteràpia Neurològica

És un tipus de rehabilitació per a persones amb afeccions neurològiques en el cervell, la medul·la espinal o els nervis perifèrics causant-los dificultats en les seves funcions físiques com la mobilitat, força muscular, amplitud de moviment i equilibri.