Unitat De Salut Mental - Grupo Policlínica
Grupo Policlinia. Hospital en Ibiza
    • Telefon cites
      Dilluns a Divendres (8:00 – 21:00)
      Dissabte (8:00 – 14:00)

Actualment, hi ha una creixent demanda de professionals de salut mental a causa de la necessitat d’adequar les circumstàncies personals a les exigències d’una vida que experimenta canvis constants.

L’equilibri entre l’individu i l’entorn sociocultural es veu dificultat per aquests canvis que la persona pateix al llarg de la seva vida.

A això cal afegir un índex de subjectivitat important, de manera que la gestió de les pròpies habilitats, les emocions, les pors i inseguretats, els canvis personals i socials, les relacions interpersonals i familiars, etc. fan que augmentin de manera progressiva les consultes als professionals experts en aquesta matèria.

La nostra Unitat de Salut Mental inclou totes les especialitats. Els professionals treballen de manera coordinada i aborden els casos des de diferents punts de vista, per oferir la millor solució al pacient.

Trastorns d’ansietat, trastorns depressius, problemes de parella, trastorns psicosomàtics i psicopatologia infantil, TDAH d’infants i d’adults, neuropsicologia, psicopatologia infantil, teràpia sexual, etc.

Especialistas