Unitat d’atenció al pacient de trànsit

A la Policlínica Nuestra Señora del Rosario us volem proporcionar la millor atenció sanitària perquè us recupereu ràpidament, i facilitar-vos les gestions necessàries per a una correcta tramitació davant les companyies asseguradores que garanteixin els vostres interessos.

Per a això, hem estructurat una unitat integral i especialitzada en la gestió d’accidents de trànsit que vetllarà pel vostre benestar en tot moment, us guiarà i donarà suport durant tot el procés i, en cas que sigui necessari, us oferirà el millor assessorament legal.

Serveis assistencials personalitzats

Servei d’urgències, hospitalització i Unitat de Vigilància Intensiva

Serveis 24 hores que us garanteixen les millors atencions possibles en cas que patiu un accident de trànsit, en què sereu atès amb la major diligència i professionalitat. Un ambient acollidor, un tracte acurat i la millor tecnologia sanitària, a la vostra disposició.

L’hospitalització, quan sigui necessària, serà en una habitació individual, sempre que hi hagi disponibilitat.

Seguiment facultatiu

Excel·lents professionals mèdics us guiaran durant la recuperació i coordinaran els diferents tractaments i proves que necessiteu per recuperar-vos ràpidament.

L’equip mèdic de la Unitat, format pel Dr. Juan Manuel Sabater Prades i el Dr. Vicente Serra Ferrer treballen en coordinació amb la resta de l’equip per aconseguir un servei complet i d’alta qualitat.

Fisioteràpia i rehabilitació

Resulta de vital importància el tractament rebut després d’un accident de trànsit per eliminar-ne o minimitzar-ne les possibles seqüeles. Els tres centres de fisioteràpia i rehabilitació que el Grupo Policlínica ofereix a l’illa d’Eivissa compten amb més de 30 professionals en formació constant, molt acostumats a tractar pacients que necessiten recuperar-se després d’un accident. Això, unit a l’equipament d’avantguarda, contribueix a una recuperació posterior ràpida i eficient.

El servei de fisioteràpia i rehabilitació és el més complet de l’illa i dona accés a totes les tècniques i especialitats, com teràpia aquàtica a les piscines de Sa Residència, fisioteràpia neurològica, per tractar traumatismes cranioencefàlics o lesions medul·lars, fisioteràpia traumatològica i ortopèdica, fisioteràpia pediàtrica, etc., i tècniques com l’electròlisi percutània intramuscular ecoguiada, l’electroteràpia, la laserteràpia, la magnetoteràpia, etc.

En casos de cirurgies, des del primer moment del postoperatori la rehabilitació comença ja dins de l’hospital, amb fisioterapeutes especialitzats.

Gestió administrativa: oblidau-vos de la paperassa

A la Unitat d’Atenció al Pacient de Trànsit comptam amb professionals especialitzats que gestionaran el vostre expedient davant les companyies asseguradores perquè no us hàgiu de preocupar de res.

A més, un dels nostres agents especialitzats farà un seguiment constant del vostre cas i us hi podreu adreçar sempre que us sorgeixi qualsevol dubte.

Assessoria jurídica

Amb la finalitat de garantir els vostres drets com a pacient davant les companyies asseguradores, és aconsellable rebre assessorament jurídic per conèixer les alternatives que teniu.

A la Policlínica Nuestra Señora del Rosario posam a la vostra disposició el millor assessorament jurídic perquè no hàgiu de preocupar-vos dels tràmits legals necessaris perquè el vostre expedient es gestioni correctament.

Contacte

Heu patit un accident? Contactau amb la Unitat d’Atenció al Pacient de Trànsits de la Policlínica Nuestra Señora del Rosario:

Conforme al artículo 5 de la LOPD, se informa al usuario que sus datos serán incorporados en un fichero “Consultas y bolsa trabajo web” declarado a la AGPD, cuya finalidad es dar a conocer los servicios de clínica a través de www.grupopoliclinica.es y remitirle consultas realizadas, presupuestos solicitados, recepción de curriculums, noticias e información de los contenidos y/o blog de esta web. Bajo las condiciones definidas, en su política de privacidad publicada en la URL https://www.grupopoliclinica.es

En cualquier momento el usuario podrá ejercitar los derechos de oposición, acceso, rectificación y cancelación, de forma gratuita, enviando un e-mail a: info@grupopoliclinica.es o fax dirigido al número 971 30 17 56. O enviando por correo su solicitud a:

POLICLÍNICA NTRA. SRA. DEL ROSARIO, S.L. VÍA ROMANA, S/N, 07800 IBIZA (ILLES BALEARS).

Localització

Clínica Vila Parc (primera planta).
A partir del 1 de julio se cambiarán al centro de Jesús.

Telèfons

971 31 47 49
(8:00 - 15:00)

647 31 22 60
(8:00 - 15:00)

971 30 23 54
(8:00 - 20:00)

Correus Electrònics

traficos@grupopoliclinica.es

asesorialegal@grupopoliclinica.es

Especialistes

  • Dr. Vicente Serra Ferrer
  • Dr. Juan Manuel Sabater Prades

Documents i preparació de proves