Clínica Vila Parc

Totes les instal·lacions mèdiques del complex són modernes, àmplies i lluminoses, han estat reformades recentment i equipades amb tecnologia d’avantguarda.

En la Clínica Vila *Parc els pacients poden accedir a consultes mèdiques de multitud d’especialitats com: Trànsits i laborals, Traumatologia, Ginecologia, Salut Mental, Neurocirurgia, Cirurgia General o Sòl Pelvià, entre altres, distribuïdes en la primera planta i la segona de l’edifici.

En la Planta Baixa es troba l’Institut *Pitiuso d’Oftalmologia, un centre oftalmològic equipat amb tecnologia d’avantguarda en el qual es tracta pràcticament el 100% de la patologia ocular que pugui sorgir al llarg de la vida.

En la primera planta es troba el centre “Sòl Pelvià Eivissa”, únic centre d’Eivissa especialitzat en la Fisioteràpia de Sòl Pelvià.

La sala de Fisioteràpia, situada en la primera planta de l’edifici, és la més gran i moderna de l’illa d’Eivissa. En ella, més de 30 professionals s’encarreguen del tractament de diferents patologies amb l’objectiu clar de retornar la qualitat de vida en el menor temps possible als seus pacients. La *subespecialización (per exemple, fisioteràpia neurològica, fisioteràpia pediàtrica o fisioteràpia posttraumàtica) i l’equipament d’última generació amplien les possibilitats de recuperació de qualsevol lesió. Compta amb l’única unitat antigravetat de l’illa d’Eivissa, on el pacients poden iniciar abans la recuperació de les seves lesions d’extremitats inferiors.

En la planta 0, al costat dels ascensors, es troba el servei d’Urgències de la Clínica Vila *Parc. Aquest centre atén tot tipus d’urgències no hospitalàries en horari de Dilluns a Dissabtes de *9h. a *21h.