Oftalmologia

Tingi cura la seva vista durant tota la vida a l’Institut Pitiús d’Oftalmologia.

Des de 2020 comptem amb un centre exclusiu dedicat a l’Oftalmologia (Institut Pitiús d’Oftalmologia) situat a Eivissa, on trobarà tot el necessari per al diagnòstic i tractament de qualsevol patologia ocular.

Des dels primers mesos de vida, és possible tenir cura de la vista detectant qualsevol anomalia que, si es tracta a temps, evitarà problemes en el futur. Per això, li donem molta importància a les revisions oculars.

Gràcies als nostres excel·lents professionals i a la constant actualització d’equips tecnològics, la nostra Unitat d’Oftalmologia cobreix qualsevol tipus de problema visual que pugui sorgir al llarg de la vida.

Catàleg de serveis

Oftalmologia Pediàtrica

L’oftalmologia pediàtrica fa estudis en els nens des de molt petits (al voltant dels 9 mesos de vida) per detectar possibles anomalies amb l’antelació suficient com perquè el problema no creixi i es solucioni el més aviat possible. Un dels capítols més importants dins de l’Oftalmologia Pediàtrica és l’ambliopia, coneguda vulgarment com “ull gandul”, que pateixen entre el 4 i el 5 per cent de la població infantil, i a la qual prestem especial atenció a través del nostres especialistes en Oftalmologia Pediàtrica.

Cirurgia

Operem miopia, hipermetropia, astigmatisme i vista cansada. Totes les intervencions són ambulatòries, és a dir, no requereixen hospitalització i es fan amb el pacient despert. L’estabilitat dels resultats, per sobre del 95% , s’aconsegueix amb l’àmplia experiència dels nostres professionals.

Contacte Institut Pitiús d'Oftalmologia

Cites

971 30 23 54

Localització

C/ Corona, nº 1 Edifici Vila Parc 07800 Eivissa

Especialistes

  • Dr. Hugo Blasco Garrido
  • Dra. Francisca Perena Soriano
  • Dr. Diego José Richards Zebel
  • Dr. Josep Antoni Cardona
  • Dr. Juan Sánchez
  • Dr. Javier Fernández García
  • Dra. Margarita Serra Ramon

Documents i preparació de proves