Al·lergologia / Immunologia

La Unitat d’Immunologia s’encarrega del seguiment, el diagnòstic i el tractament de pacients amb patologies derivades de les alteracions del sistema immunitari, entre les quals s’inclouen les al·lèrgies.

La prevalença mundial de les malalties al·lèrgiques és cada vegada més significativa. L’escalfament global i la contaminació atmosfèrica provoquen que les al·lèrgies ambientals vagin en augment tant pel que fa a la quantitat com a la varietat.

Aquesta especialitat està cada vegada més sol·licitada, també a la Policlínica Ntra. Sra. del Rosario.

Els nostres especialistes avaluen, diagnostiquen i tracten pacients amb al·lèrgia i en fan el seguiment: reaccions adverses medicamentoses (valoració de reacció adversa a medicaments, proves amb medicaments, dessensibilització a medicaments), reaccions adverses per picada d’himenòpters (abella, vespa, borinot), al·lèrgia al làtex, al·lèrgia alimentària, al·lèrgia cutània, al·lèrgia respiratòria (rinitis al·lèrgica, pol·linosi, sinusitis, asma, conjuntivitis, immunoteràpia), anafilaxi. Així mateix, avaluen, diagnostiquen i tracten pacients amb immunodeficiències primàries, secundàries i altres patologies que poden deure’s a alteracions de base immunològica i en fan el seguiment.

Catàleg de serveis

Especialistes

  • Dra. Silvia Martínez Blanco

Documents i preparació de proves